Borsa de treball

Borsa de treball / Career Centre

El servei de Borsa de Treball dóna resposta a les necessitats professionals de les empreses i dels estudiants i alumni de BAU. L'objectiu principal d'aquest servei és acompanyar la comunitat de BAU en el procés d'inserció laboral i alhora donar resposta a les necessitats professionals de les empreses oferint talent creatiu i personal altament qualificat.

Mitjançant la plataforma JOB TEASER, BAU ofereix serveis de promoció professional i posa en contacte directe a empreses del sector amb estudiants i alumni de BAU (tant de Grau, com de Màster i de Postgrau) de l'àmbit del disseny en les seves diferents especialitats.


ESTUDIANTS I ALUMNI

ACCÉS I INSCRIPCIÓ >


EMPRESA

ACCÉS / DONAR D’ALTA NOVA EMPRESA >

 

Si ets un estudiant o alumni i busques ofertes de feina o de pràctiques en el nostre Career Centre, hauràs de donar-te d'alta en el sistema i omplir el teu perfil professional per poder consultar les ofertes i estar al dia dels recursos d'inserció i dels esdeveniments de promoció professional.

També pots accedir al Career Centre des del teu mòbil (Job Teaser).

Si ets una empresa i tens una vacant concreta o busques dissenyador o estudiants de pràctiques de la nostra comunitat acadèmica, hauràs de donar d'alta l’empresa mitjançant el nostre Career Centre. A continuació, podràs publicar ofertes, consultar el currículum dels candidats i les candidates inscrits gestionar els teus processos de reclutament, entre molts altres serveis.

 

BAU TALENT NETWORKING

Cada any, un cop finalitzat el curs, i amb l'objectiu de facilitar i afavorir la inserció laboral dels nostres estudiants graduats o de màster, BAU organitza el BAU Talent Networking, una jornada de xerrades, workshops i entrevistes personals que promouen el contacte professional entre empreses i estudiants acabats de titular.

Aquí pots veure el resum de la darrera edició:

Desi Martínez
borsadetreball@bau.cat
Servei de Borsa de Treball

Horari d’atenció a l’estudiant: de dilluns a divendres de 8 a 16 h.