Borsa de Treball

Servei d’Inserció Laboral / Borsa de Treball

L’objectiu principal del Servei d’Inserció Laboral/ Borsa de Treball és acompanyar al col.lectiu d’alumnes i ex alumnes en el procés de la seva inserció al món laboral.

Una de les funcions més importants d’aquest servei és la d’intermediador laboral. Posem en contacte les ofertes de feina i/o pràctiques amb els candidats donats d’alta a la Borsa de Treball, tenint en compte les seves competències i disponibilitats.

Aquestes competències són la clau del procés d’inserció laboral, ja que formaran el Perfil Ocupacional que serà els que obrirà les portes a les futures professions.

Gestionem les ofertes d’empreses del sector i posem a l’abast de l’alumne, la possiblilitat d’establir un període de pràctiques mitjançant un acord de col.laboració Univesitat-Empresa.

Poden inscriure’s en la Borsa de Treball tots els alumnes i ex alumnes del Graduat, Grau, Formació Continua i Bau Nit. Per inscriure’t dona’t d’alta mitjançant la web i introdueix el teu currículum actualitzat mitjançant la mateixa aplicació.


Departament d’Inserció Laboral / Borsa de Treball

Desi Martínez
borsadetreball@bau.cat

Horari d'atenció a l'alumne: De dilluns a divendres de 8 a 16h.


BAU TALENT NETWORKING

Cada any, en acabar el curs i amb l'objectiu de facilitar la inserció laboral dels nostres estudiants, BAU organitza el BAU Talent Networking, una jornada de xerrades i entrevistes que promouen el contacte professional entre empreses i estudiants recentment titulats.

Aquí pots veure el resum de l'última edició: