Secretaria Acadèmica

Horari:
de dilluns a dijous
de 08:00 a 21:00h
i divendres
de 08:00 a 20:00h.

Contacte:
tel. 934 153 474

info@bau.cat

Introducció

La Secretaria Acadèmica és l’àrea encarregada de la gestió i el suport administratiu a l’alumnat i professorat del Centre. Gestiona i custodia els expedients acadèmics, atén les sol·licituds formulades pels estudiants, tramita sol·licituds de reconeixements acadèmics, beques i tramitació de títols. Gestiona el procés de matriculació, accés i admissions entre d’altres funcions.

A Normatives trobaràs tots els documents del curs actual que regulen el funcionament dels diferents estudis que imparteix Bau.

Accedeix a l'apartat Documentació Administrativa per a consultar i/o descarregar la documentació necessària per a realitzar els tràmits habituals a la Secretaria del centre.

A Calendaris Acadèmics trobaràs els calendaris del curs actual que regulen els períodes de docència i avaluacions establertes per als diferents estudis que imparteix Bau.

Consulta l'apartat Horaris per a accedir als horaris establerts per als diferents estudis i l'ocupació general de les aules i tallers de Bau.

A l'apartat de Tràmits de Matriculació pots consultar les normatives d'accés i matriculació dels diferents estudis que imparteix Bau.