Notícies >

Conferència de Daniel Solana (DoubleYou) · 20 de febrer

06/02/2017 | Activitats

Daniel Solana, fundador i director creatiu de l'agència DoubleYou, és un dels professionals de referència en l'àmbit de la comunicació, la publicitat i la creativitat a Espanya.

Amb àmplia experiència com a dissenyador, dibuixant, creatiu publicitari, articulista, escriptor o conferenciant, aquest pioner en creativitat digital oferirà el proper 20 de febrer a BAU una conferència sobre la importància de la creativitat en els processos de pensament i sobre el problema que representa l'ús exclusiu de la racionalitat analítica en detriment de recursos intel·lectuals més propers a la intel·ligència exploradora i intuïtiva mètica.

Daniel Solana proposa en el seu últim llibre (Desordre) el terme grec métis per definir les virtuts o habilitats del creatiu o del dissenyador. Intuïció, sagacitat, enginy, flexibilitat d'esperit, audàcia, atenció vigilant, experiència, astúcia o sentit de l'oportunitat són les virtuts necessàries per a que el creatiu es mogui amb èxit per l'entorn actual, que és més incert, ambigu, canviant i complex que mai.

Fruit de la recerca realitzada sobre aquesta forma d'intel·ligència que va més enllà de la lògica, Daniel Solana recomana allunyar-se de les coses per poder entendre-les millor, confiar en la intuïció, pensar en paral·lel, explorar sense pausa, i ser audaç. No en va, ell va viure els profunds canvis que l'arribada d'internet va causar al món de la publicitat i la comunicació i no va tenir més remei que adaptar-se a les noves regles del joc.

De tot això i més ens parlarà en aquesta conferència programada dins de les activitats del Màster en Disseny Gràfic  de BAU, que va dirigida principalment a tots els estudiants del Màster i del Diploma Bau Nit, però també a totes aquelles persones interessades al món de la comunicació, el disseny i la creativitat.

...

Organitza: Màster en Disseny Gràfic de BAU

Data: dilluns 20 de febrer

Hora: 19:30 h

Lloc: Espai Polivalent, edifici A (C/Pujades 118)

Entrada: gratuïta. Places limitades fins a completar aforament.