Notícies >

COLLECTION PRIVÉE, un esdeveniment dedicat a la moda · 10 de juny

18/05/2017 | Activitats

Arriba una nova edció de Collection Privée, un esdeveniment dedicat a la moda que es celebrarà el dissabte 10 de juny a BAU de 12:00 h a 21:00 h.

L'edició d'enguany, la 13a, forma part del programa de la Barcelona Design Week i concretament del Poblenou Design Day, coorganitzat pel BCD i l'associació Poblenou Urban District amb l'objectiu de dinamitzar el sector del disseny de la ciutat comtal i apropar-lo al públic general.

PROGRAMA

  • Fashion Shop. Una botiga amb més de trenta col·leccions dels estudiants de penúltim curs de Moda on, a més d'adquirir les peces exposades, és possible fer comandes a mida. Una altra de les carcterístiques de les col·leccions que es posen a la venda és la informació detallada que figura a l'etiqueta de cada prenda amb el cost de la matèria prima i el cost de la confecció per a que el consumidor sàpiga el valor de la peça que s'emporta.

Els estudiants participants són:

Mónica Bravo · Sara Losada · Ana Martin · Noelia Del Olmo · Laura Carbonell · Carme Via · Josep Pagà · Daniel Rodríguez · Mireia Baiget · Maria Diego · Laura Ribera · Maria Goretti Balcells · Àurea Domínguez · Roger Sabaté · Jasmin Juan · Raquel Estebanell · Gina Berenguer · Artur Caellas · Silvia Rubio · Maria del Mar Carbonell · Adrián David Correa · Mariana Freitas · Marc Aleixandri · Héctor Tre · Marc-Efrén Giménez · Diana Valeria Ortiz · Carina Pfister · Juan Cruz · Georgina Madí · Ingrid Katherine Benites · Wang Vilagrasa · Sandra Vizuete.

Veure portfolios 

  • Fashion Collection Display. Una mostra amb les col·leccions més experimentals i innovadores dels estudiants de 2n curs de Moda.
  • Exposició. Una exposició fotogràfica dels alumni de moda Joan Ros, Guillem Rodriguez, Sandra Garcia i Alejandro G. Virgos.
  • Dj set amb Josianito, Fran Casado, Les enfants foux i La Britney Calva.

 

Collection Privée, que aquest any compta amb una àmplia participació, és una oportunitat per descubrir nous talents creatius i les tendències que dominaran el mercat la propera temporada en un ambient modern que destila idees fresques, creativitat i innovació.

Collection Privée compta amb la implicació dels propis estudiants de moda en la comunicació i l'organització de l'esdeveniment. La identitat visual és autoria de l'estudiant de moda Cristina Moro, i la model és la també estudiant Gina Madí.

Facebook

Instagram

#BAUprivee 

#collectionpriveebau

...

Data: dissabte 10 de juny

Hora: de 12 h a 21 h

Lloc: BAU (C/Pujades 118)

Col·labora: Moritz