Notícies >

Arriba l'OPEN NIGHT 2016 · 16 de desembre

07/12/2016 | Activitats

Com a membre de l'associació Poblenou Urban District, BAU participarà a la 2ª edició de l'Open Night, un esdeveniment en el qual els associats obriran les seves portes de 19:00 a 02:00 oferint diverses propostes culturals gratuïtes com ara exposicions d’art, conferències, instal·lacions multimèdia, intervencions artístiques i tallers, música en directe, etc., així com un ampli ventall de propostes gastronòmiques delicioses.

En aquesta nova edició, l’objectiu principal és convertir l’Open Night en un aparador del talent del teixit cultural i innovador del districte, oferint més d’un centenar d’activitats especials gratuïtes o amb descompte, obertes a tot tipus de públic.

A més de les activitats dels associats, que conformen el gruix de la programació, l’Open Night també es vertebrarà a través d’unes activitats organitzades des de Poblenou Urban District com són:

  • Windows Art Circuit, en el qual BAU participa amb 2 aparadors i l'activitat dels estudiants i alumni com Balma Rosas, Guillem Moner, Marc Galan y Marina Salazar.
  • Markerspaces Circuit
  • Urban Club, que per tercer any consecutiu tindrà lloc a l'espai polivalent de BAU, on es presentarà una programació variada d'actuacions, concerts, sessions de djs, balls de swing, projeccions i cocteleria. La direcció artística de l'espai va a càrrec dels alumnes d'interiors de BAU i es realitza amb el suport de San Miguel.

INFO 

Programa de mà

Facebook