Workshops

Workshops

Els Workshops són cursos monogràfics que es proposen durant l'any acadèmic per oferir una formació específica i complementària a estudiants i professionals del disseny i a tots aquells interessats en l'art i la creativitat.

Alguns d'aquests cursos ofereixen la possibilitat de Reconeixement Acadèmic de Crèdits (RAC) per als estudiants del Grau en Disseny de BAU.

Durante aquest curs 2016-17 s'han realitzat els següents workshops RAC: Taller de serigrafia · Taller d'enquadernació · Direcció de fotografia · Taller de co-creació, Emprenedoria · Il·lustració.

Workshops Càpsula

Els Workshops Càpsula són cursos monogràfics de curta durada (16 hores aproximadament) impartits els divendres a la tarda (de 16 a 20h) i amb una formació tècnica i específica en un àmbit concret del disseny. Aquests cursos van dirigits a totes aquelles persones interesades en el món del disseny, la comunicació i la creativitat.

Durant aquest curs 2016-17 s'han realitzat els següents workshops Càpsula: Introducció al disseny d’experiència d’usuari (UX) · Il•lustració digital i aplicació infogràfica · Modelat 3D avançat amb Autocad i 3Dmax · Luminotècnia i il•luminació per a dissenyadors d’interiors · Introducció al disseny de calçat · Adobe Ilustrator CC disseny vectorial · Fabricació digital · Creativitat publicitària · Multimèdia per a museus i exposicions · Renderització i animació- Lumion · Aparadorisme i visual merchandising · Photoshop CC/Imatge digital.