Bau/ Alumni

Una plataforma amb la finalitat d'oferir-te serveis dirigits a fomentar i promoure el teu desenvolupament acadèmic i professional.

Qui pot formar part de Bau Alumni? Qualsevol que hagi finalitzat els seus estudis a Bau.

Registra’t a Bau Alumni

Podràs gaudir i rebre informació dels avantatges i serveis

Gràcies per confirmar les teves dades de contacte. En breu començaràs a rebre informació sobre els avantatges de ser Bau Alumni per email

< Tornar al formulari

No hem pogut validar el teu DNI de forma automàtica. Ens posarem en contacte amb tu per confirmar les dades. Fins aviat!

< Tornar al formulari

La informació proporcionada no ens permet actualitzar les teves dades de contacte. Revisa els camps i torna-ho a intentar.

< Tornar al formulari

Bau Alumni és un espai per socialitzar i interactuar amb professionals graduats i empreses del sector.

Una comunitat creativa i internacional de dissenyadors de diferents especialitats. En ella trobaràs molts serveis i oportunitats per al teu futur professional.

Ús de les infraestructures i tallers

Bau segueix creixent i renovant les seves infraestructures. Per això, com a Alumni de Bau, pots fer ús dels tallers, aules i espais del centre per desenvolupar els teus projectes personals i professionals. No t'oblidis de reservar hora!

Borsa de treball

Tant si busques treball com si l’ofereixes, Bau posa a la teva disposició la Borsa de Treball. Aquí hi trobaràs ofertes de treball i pràctiques en empreses del sector així com, en cas de ser empresari o autònom, contactes de col·laboradors i dissenyadors per poder completar els teus projectes. No oblidis donar-te d'alta a la Borsa de Treball de Bau.

Borsa de treball Alta d'ofertes

Biblioteca

La biblioteca de Bau compta amb un fons de documentació especialitzat en temes de disseny del que t’en pots beneficiar sent Alumni, tant per a ús intern com per a préstec. Per obtenir el teu nom d'usuari i clau, inscriu-te a Bau Alumni i sol·licita les teves dades d'accés a la biblioteca.

Descomptes especials

Formant part de Bau Alumni podràs gaudir de descomptes per a la teva Formació Contínua a Bau:

  • Màster i Postgraus
  • Universitat d'Estiu
  • Esdeveniments i Conferències
  • Descomptes especials amb empreses col·laboradores

Assessorament pedagògic

La Formació Contínua és una realitat per a qualsevol dissenyador. Per això, en cas de dubtes pel que fa a la formació per al teu futur professional, no dubtis a consultar el nostre equip pedagògic que t'assessorarà en la teva formació contínua.

Assessorament professional

Bau, Centre Universitari de Disseny de Barcelona compta amb convenis amb diferents institucions i organitzacions de les quals et pots beneficiar. Entre ells destaquen institucions amb serveis tant públics com privats, incubadores de desenvolupament de nous projectes, entorns de co-working i un servei propi d'assessorament que et guiarà i oferirà moltes opcions.

Barcelona activa

I + D

Bau compta amb el primer Grup emergent de Recerca en Disseny de l'estat – GREDITS, en les seves sigles en català, Grup de Recerca en Disseny i Transformació Social- amb la finalitat de crear un espai de recerca col·lectiu per analitzar com els canvis socials incideixen sobre la forma i el concepte del disseny, i com el dissenyador contemporani pot aportar i contribuir activa i creativament en la transformació social. GREDITS té 5 línies de recerca en les quals tant empreses com estudiants hi poden incidir per a temes de recerca o seguiment de tesi.

Grup de Recerca en Disseny i Transformació Social

Altres serveis

A Bau estem en plena evolució, i formar part de Bau Alumni et permetrà estar al dia de les novetats que desenvolupem i dels nous serveis que sorgeixin tals com a descomptes especials de proveïdors, invitacions per a esdeveniments, serveis de consultoria, promocions especials, concursos i una plataforma de comunicació per donar a conèixer els teus projectes i assoliments professionals a una gran xarxa de contactes.

Registra't a Bau Alumni

Notícies Alumni