Les Males Herbes

Dissabte dia 19 de Juny al Bar Heliogábal (C/Ramon y Cajal 80, metro L4 Joanic) festa de presentació del segon número de Les Males Herbes.
A les 21:30 actuarà el Comitè de Salut Pública, el nou projecte de l’inefable Roger Pelaies (Budellam, TMEO, El mal ja està fet, Maximum Clatellot,etc…), un grup de FolkPunk Trobadoresc a mig camí entre els Manel i els Dead Kennedy’s. Prepareu-vos per aixecar la gerra i corejar tots junts tornades del nivell de “no tenir farlopa no ens fa por”, “als carlins que els mati déu” o “fa olor de polla veïna”. Després varis DJ’s amaniran la vetllada amb bon rockanrol, punkrock, powerpop, soul, surf, garatge, psychobilly i altres ritmes infernals per fer moure els malucs. L’entrada serà gratuita i per la porta (la sortida ja es veurà)

http://lesmalesherbes.blogspot.com/

Esta entrada fue publicada en Bau y etiquetada , , , , . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*


*

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>